Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Εύβοια: Το ταξίδι των διακοπών και η έκπληξη της ζωής του – Η εικόνα που τον έβαλε σε σωστές σκέψεις [pic]

Εύβοια: Το ταξίδι των διακοπών και η έκπληξη της ζωής του – Η εικόνα που τον έβαλε σε σωστές σκέψεις [pic]
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το ταξίδι από την Εύβοια επρόκειτο να ξεκινήσει και οι επιβάτες άρχισαν να μπαίνουν στο πλοίο. Ξαφνικά παρατηρήθηκε αναστάτωση…

Εξιχνιάστηκε κατά τύχη η κλοπή αυτοκινήτου στα Νέα Στύρα στην Εύβοια το μεσημέρι της Κυριακής (29-07-2018). Συγκεκριμένα οι λιμενικοί της περιοχής στον επιβατηγό λιμένα των Νέων Στύρων ενημερώθηκαν από επιβάτη ότι κατά την επιβίβασή του στο πλοίο «Μιχαλάκης ΙΙΙ, Ν.Π. 12407» το οποίο θα απέπλεε για την Αγία Μαρίνα Αττικής, εντόπισε σταθμευμένο μέσα στο γκαράζ του πλοίου το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί προ μηνός, από την οικία του και για το οποίο είχε δηλώσει την κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης.

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι λιμενικοί, διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε νόμιμες πινακίδες οι οποίες ωστόσο αντιστοιχούσαν σε έτερο όχημα, σε συνάρτηση με τον αριθμό πλαισίου και στη συνέχεια εντοπίστηκαν οι δράστες οι οποίοι είχαν επιβιβαστεί στο πλοίο. Διενεργείται προανάκριση από το Α’ Λιμενικό Τμήμα των Νέων Στύρων του Λιμεναρχείου Καρύστου, ενώ το Ι.Χ.Ε όχημα πρόκειται να αποδοθεί στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.

ΦΩΤΟ από eviazoom.gr

Αλλεπάλληλες κλοπές στο κέντρο της Πάτρας

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ (29-07-2018) στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 25χρονος αλλοδαπός, διότι αφαίρεσε από σταθμευμένο αυτοκίνητο 51χρονου δυο κινητά τηλέφωνα. Επισημαίνεται ότι τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Παράλληλα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το πρωί στην Πάτρα εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 72χρονης ημεδαπής, αφαιρώντας κοσμήματα και τιμαλφή.

Πηγή: eviazoom.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις