Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Εύβοια: Βιασμός γυναίκας μέσα στο σπίτι της – Συνελήφθη ο άντρας που κατηγορείται για το έγκλημα

Εύβοια: Βιασμός γυναίκας μέσα στο σπίτι της – Συνελήφθη ο άντρας που κατηγορείται για το έγκλημα

Ο βιασμός της γυναίκας σημειώθηκε μέσα στο σπίτι που έμενε στην Εύβοια. Η καταγγελία της και η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία…

Ο βιασμός στην Εύβοια προκάλεσε την ταχύτατη κινητοποίηση της αστυνομίας, που προχώρησε στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη. Ο 40χρονος κατηγορείται για ένα φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε σε χωριό. Ότι μπήκε στο διαμέρισμα 66χρονης και την κακοποίησε σεξουαλικά. Με την καταγγελία της γυναίκας να έχει «παγώσει» την τοπική κοινωνία που περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας.

Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου σε χωριό στην Βόρεια Εύβοια. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, ένας 40χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής, μπήκε στο σπίτι της ἀτυχης γυναίκας και την βίασε. Στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία όταν έφτασε στο σημείο εντόπισε τη 66χρονη σε κακή κατάσταση και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Ο άνδρας εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ το πρωί της Τρίτης οδηγήθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας στην Χαλκίδα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις