Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Φάρσαλα: Επέστρεψε στο καφενείο και πυροβόλησε με καραμπίνα πελάτη – Στο νοσοκομείο ο τραυματίας

Φάρσαλα: Επέστρεψε στο καφενείο και πυροβόλησε με καραμπίνα πελάτη – Στο νοσοκομείο ο τραυματίας

Σκηνές πανικού στα Φάρσαλα μέσα σε καφενείο. Ο δράστης μπούκαρε με κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε θαμώνα, με τον οποίο νωρίτερα είχε τσακωθεί…

Ο δράστης που πυροβόλησε θαμώνα μέσα σε καφενείο στα Φάρσαλα συνελήφθη και ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου παραμένει για νοσηλεία. Το σκηνικό σημειώθηκε τη νύχτα με το θερμόμετρο της έντασης κάποια στιγμή να χτυπάει κόκκινο. Δράστης και θύμα τσακώθηκαν και κάποια στιγμή, ο πρώτος έφυγε. Λίγη ώρα αργότερα όμως επέστρεψε στο κατάστημα οπλισμένος και έβαλε στο στόχαστρο τον άντρα με τον οποίο είχε λεκτική αντιπαράθεση. Ευτυχώς από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξαν νεκροί.

Πιο αναλυτικά, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου στα Φάρσαλα και ειδικότερα στον Άγιο Κωνσταντίνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Φαρσάλων, ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ο ανωτέρω, ευρισκόμενος με άλλα άτομα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή των Φαρσάλων, ένεκα λεκτικής παρεξήγησης, αποχώρησε από αυτό και επέστρεψε μετά από λίγο, φέροντας κυνηγετικό όπλο, με το οποίο πυροβόλησε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό Έλληνα άνδρα που καθόταν σε άλλο τραπέζι του καταστήματος.

Κατά την αποχώρησή του από το κατάστημα, στον προαύλιο χώρο αυτού, πυροβόλησε μία φορά στον αέρα. Ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όπλο, το οποίο είχε παραποιημένο, περιέχων δύο φυσίγγια χρησιμοποιημένα, καθώς και κομμάτια φυσιγγίου και δέκα σκάγια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις