Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Φλώρινα: Αποδοκίμασαν ιερέα μετά τον πολιτικό λόγο που έβγαλε – “Να αποτινάξουμε τον ζυγό” – video

Φλώρινα: Αποδοκίμασαν ιερέα μετά τον πολιτικό λόγο που έβγαλε – “Να αποτινάξουμε τον ζυγό” – video

Ο ιερέας κλήθηκε να κάνει τον αγιασμό στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου και νυν περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη. Όταν έβαλε τελεία κάποιοι ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες…

Ο πατέρας Αναστάσιος από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Φλώρινα, τέλεσε τον Αγιασμό στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου και νυν περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη με το συνδυασμό «Ανατροπή –Δημιουργία» στον πεζόδρομο της πόλης. Εκεί μίλησε για “επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών” προσδοκώντας να έρθει η Ανάσταση μετά την προδοσία.

«Η εκκλησία μας βρίσκεται σε μια χαρμόσυνη περίοδο στην Αναστάσιμη. Μετά την προδοσία έρχεται ο Γολγοθάς και ο Σταυρός και μετά τη Σταύρωση ακολούθησε η Ανάσταση.

Εύχομαι η χώρα μας να αποτινάξει τον ζυγό του λήθαργου που βρίσκεται και μιας και πορεύεται μετά την επαίσχυντη προδοσία της συμφωνίας των Πρεσπών να ακολουθήσει η Ανάσταση της πατρίδας μας, να σωθούμε από την αμαρτία της προδοσίας. Χριστός Ανέστη και καλή Ανάσταση στην Ελλάδα μας και στην Μακεδονία μας», είπε χαρακτηριστικά εν μέσω αποδοκιμασιών από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους.

Ο κ. Θόδωρος Καρυπίδης απάντησε ότι με την ευλογία της εκκλησίας δημιουργούμε έναν χώρο δημιουργίας, προβληματισμού για να καταθέσουν οι πολίτες τα προβλήματά τους.

Πηγή: neaflorina.gr, prlogos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις