Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Φλώρινα: Προπηλάκισαν εφοριακούς για μαϊμού ταμειακή μηχανή – Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από το Αμύνταιο!

ΦΩΤΟ από youtube
ΦΩΤΟ από youtube

Οι εφοριακοί έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο αλλά τα πράγματα πήραν απρόβλεπτη τροπή με τους ίδιους να καταλήγουν σε αστυνομικό τμήμα, μαζί με την έμπορο

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας όταν κλιμάκιο ελεγκτών, αποτελούμενο από δύο γυναίκες και έναν άνδρα εφοριακό της ΔΟΥ Φλώρινας, πήγε για έλεγχο σε μεγάλη εμποροπανήγυρη στο Αμύνταιο στην οποία είχαν στηθεί πάνω από πεντακόσιοι πάγκοι εμπόρων. Κατά τον έλεγχο, τα αίματα άναψαν όταν οι εφοριακοί διαπίστωσαν ότι έμπορος είχε αδήλωτη ταμειακή μηχανή και έκοβε αποδείξεις «στο βρόντο» που δεν φαίνονταν στην Εφορία.

Όταν ανακοίνωσαν στην έμπορο την παράβαση και την ενημέρωσαν πως το προβλεπόμενο πρόστιμο φτανει στα 2.500 ευρώ, εκείνη έγινε θηρίο. Πολύ γρήγορα έσπευσαν να την υποστηρίξουν και άλλοι επαγγελματίες από διπλανούς πάγκους, που άρχισαν να φωνάζουν στους εφοριακούς και να τους ζητούν να φύγουν.

Η έμπορος με την μαϊμου ταμειακή κατέθεσε μήνυση σε βάρος των εφοριακών για κατάχρηση εξουσίας και υπέρβαση καθήκοντος. Επί τόπου βρέθηκε αμέσως αστυνομική δύναμη που οδήγησε τους εφοριακούς στο τμήμα, αλλά και την ίδια την έμπορο επειδή, αν και δεν της υπέβαλαν μήνυση οι εφοριακοί, διαπιστώθηκε πως εκκρεμουσαν σε βάρος της άλλες δικαστικές αποφάσεις.

Οι εφοριακοί οδηγήθηκαν το βράδυ στον εισαγγελέα Φλώρινας, για να αποφασίσει αν θα τους αφήσει ελεύθερους ή θα διατάξει την κράτησή τους! Η περιπέτεια για τους εφοριακούς κράτησε έως πολύ αργά και παρά την επικονωνία που είχαν από την Αθήνα επιτελείς του υπουργείου Οικονομικών. Τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε δικάσιμος…

Πηγή: anapodoi

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε