Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Φωκίδα: Έβγαλε γλώσσα στους αστυνομικούς που έδωσαν τέλος στο κορονοπάρτι – Όλα τα πρόστιμα

Φωκίδα: Έβγαλε γλώσσα στους αστυνομικούς που έδωσαν τέλος στο κορονοπάρτι – Όλα τα πρόστιμα

Έπεσαν «τριχίλιαρα» πρόστιμα σε δύο περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο των ελέγχων εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 70.885 έλεγχοι και σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, βεβαιώθηκαν συνολικά 1.427 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 23 συλλήψεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, στη Στερεά Ελλάδα, είχαμε δύο «άτακτους» σε Φωκίδα και Εύβοια που κινήθηκε σε βάρος τους η αυτόφωρη διαδικασία, ενώ θα κληθούν να καταβάλουν το ποσό των 3.000 ευρώ ως διοικητικό πρόστιμο για ιδιωτικές συναθροίσεις που απαγορεύονται.

Ειδικότερα το ένα «πάρτι» διοργανώθηκε από νεαρή κοπέλα στην Ιτέα Φωκίδας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια και εκτός από το ανωτέρω πρόστιμο, την πλήρωσαν και οι έξι ακόμη συμμετέχοντες από 300 ευρώ για παραβίαση περιορισμού κίνησης..

Το άλλο πάρτυ ήταν στην Καστέλλα που βρίσκεται κοντά στα Ψαχνά και διοργανωτής ήταν ένας 47χρονος Ρομά. Η μουσική που έπαιζε δυνατά προκάλεσε το ενδιαφέρον της Αστυνομίας, μόλις όμως το περιπολικό έφτασε στο σπίτι τόσο ο ιδιοκτήτης του όσο και καμιά 15αρια καλεσμένοι έσπευσαν να εξαφανιστούν. Τελικά το πρωί του Σαββάτου (13/3), εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 47χρονος, ενώ ταυτοποιήθηκαν και δύο της παρέας που θα κληθούν να πληρώσουν από 300 ευρώ πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις