Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Φωκίδα: Οικογενειακό δράμα με ύβρεις και σεξουαλικές κακοποιήσεις – Τρία αδέρφια κατηγορούν τον πατέρα τους

Φωκίδα: Οικογενειακό δράμα με ύβρεις και σεξουαλικές κακοποιήσεις – Τρία αδέρφια κατηγορούν τον πατέρα τους

Σάλος στη Φωκίδα με τα τρία αδέρφια να φεύγουν από το σπίτι τους, μετά το τελευταίο επεισόδιο. Μαζί με συγγενείς τους πήγαν στην αστυνομία και άνοιξαν τα στόματά τους…

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία σε περιοχή της Φωκίδας, από την είδηση ότι άνδρας 42 ετών, πατέρας τριών ανήλικών παιδιών ηλικίας 10 με 16 ετών τα κακοποιούσε, ενώ η μία του κόρη ηλικίας 14 ετών, τον κατήγγειλε και για ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ξημερώματα Δευτέρας (12/7), γυρίζοντας σπίτι ο 42χρονος – που είναι αλλοδαπός και πιθανότατα ήταν υπό την επήρεια μέθης – βιαιοπράγησε σε βάρος και των τριών ανήλικων παιδιών του, που αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε σπίτι συγγενών τους.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, συνοδεία των συγγενών τους, κατήγγειλαν το περιστατικό στο ΑΤ Ευπαλίου, με την 14χρονη να καταθέτει επίσης ότι μερικούς μήνες πριν είχε ξεκινήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος της!

Ο 42χρονος συνελήφθη και κρατείται, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για την 14χρονη και τα αδελφάκια της.

Την προσεχή Παρασκευή (16/7) ο «πα-τέρας» αναμένεται να δικαστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου για την υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ εν αναμονή και των ιατροδικαστικών ευρημάτων προχωρά η έρευνα για την κακουργηματική πράξη της ασέλγειας ανηλίκου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις