Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Φωκίδα: Πατέρας δύο παιδιών ο νεκρός χειριστής μπουλντόζας που βοηθούσε στη φωτιά

Φωκίδα: Πατέρας δύο παιδιών ο νεκρός χειριστής μπουλντόζας που βοηθούσε στη φωτιά

Θρήνος στη Φωκίδα για τον 70χρονο χειριστή μπουλντόζας. Ο άτυχος άνδρας έπεσε στο γκρεμό στην Ερατεινή, όπου είχε πάει για να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Συντετριμμένοι είναι οι δικοί του για τον χαμό του 70χρονου, ενώ όλοι στη Φωκίδα μιλάνε για έναν άνθρωπο της προσφοράς, που αγαπούσε πολύ τον τόπο του, ο οποίος παρά το προχωρημένο της ηλικίας του έτρεξε να βοηθήσει.

«Ήθελε να βοηθήσει. Ήταν άνθρωπος της προσφοράς. Δεν μπορούσε να βλέπει τη φωτιά και να μην τρέξει να βοηθήσει, παρά την ηλικία του…», είπε στο LamiaReport ένας από τους κατοίκους της περιοχής.

Click4more: Φωκίδα: Νεκρός ο χειριστής της μπουλντόζας που έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή της πυρκαγιάς

Κανείς δεν ξέρει ακόμα πως έγινε το δυστύχημα και έφυγε η μπουλντόζα στον γκρεμό. Μπορεί να υπήρξε και κάποιο παθολογικό αίτιο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο ο 70χρονος χειριστής.

O άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Άμφισσας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ «με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του».

Τον απεγκλωβισμό και την ανάσυρση της σορού του άτυχου 70χρονου έκανε η Ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ που πήγε από τη Λαμία με επικεφαλής τον Αντιπύραρχο Χρήστο Πλουμάκη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις