Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Φωκίδα: Ζευγάρι έδειρε και λήστεψε την 83χρονη που το βοηθούσε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Φίδια” στον κόρφο της φαίνεται πως είχε η 83χρονη γυναίκα στην Κίρρα Ιτέας που έπεσε θύμα ληστείας και άγριου ξυλοδαρμού από το ζευγάρι που βοηθούσε οικονομικά.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι τοξικομανών που στις 4.30 τα ξημερώματα φέρεται να λήστεψε και να έδειρε την ανήμπορη γιαγιά. Σύμφωνα με το LamiaReport, μπήκαν  σπάζοντας το παράθυρο στο σπίτι της, φορώντας κουκούλες με σκοπό να της πάρουν όσα χρήματα είχε η γυναίκα. Αν και η γιαγιά τους είπε ότι είχε μόνο 50 ευρώ, το ζευγάρι δε δίστασε να την χτυπήσει, να την δέσει στο κρεβάτι της και να την φιμώσει για να μην φωνάξει “βοήθεια”.

Σε αυτή την κατάσταση την παράτησαν φεύγοντας με τα λεφτά της άτυχης 83χρονης. Η γιαγιά παρά τα χτυπήματα, κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει γείτονά της, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία. Κατέθεσε ότι αναγνώρισε παρά τις κουκούλες, το ζευγάρι τοξικομανών που βοηθούσε σε τακτά χρονικά διαστήματα και λίγο αργότερα, οι δύο συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του ΑΤ Ιτέας. Αυτή την ώρα οδηγούνται στον Εισαγγελέα Άμφισσας.

Πηγή: LamiaReport

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε