Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Φολέγανδρος: Εξοχικό όνειρο με θέα το απέραντο γαλάζιο – Οι εικόνες που μαγνητίζουν τα βλέμματα [pics]

Φολέγανδρος: Εξοχικό όνειρο με θέα το απέραντο γαλάζιο – Οι εικόνες που μαγνητίζουν τα βλέμματα [pics]

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι κρατήσεις για τις διακοπές έχουν ξεκινήσει. Μαζί και τα αφιερώματα διεθνών μέσων που ψάχνουν εντυπωσιακά εξοχικά όπως αυτό στη Φολέγανδρο…

Το καλοκαίρι πλησιάζει και φυσικά όλοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους διασημότερους προορισμούς για διακοπές, τόσο για τους κατοίκους του εξωτερικού, όσο και για εκείνους του εσωτερικού.

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή τα ιδιωτικά καταλύματα που ενοικιάζονται μέσω της διαδικτυακάς πλατφόρμας Airbnb, τα οποία κλέβουν τις καρδιές των επισκεπτών τους, με την αίσθηση οικειότητας που προσφέρουν, καθώς και με την αισθητική τους.

Ένα τέτοιο κατάλυμα στη Φολέγανδρο, φαίνεται πως όχι μόνο έχει κλέψει τις εντυπώσεις των διεθνών επισκεπτών του, αλλά κατάφερε να κάνει μέχρι και τους Financial Times να υποκλιθούν στην ομορφιά του. Το συγκεκριμένο οίκημα, ανήκει στην Ileana von Hirsch, ενώ λειτουργεί σαν εξοχικό και παρά το σχετικά μικρό της μέγεθος, προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις στους επισκέπτες της.

Παράλληλα διαθέτει μαγευτική θέα στην θάλασσα, ενώ είναι ο ιδανικός προορισμός για εκείνους που αναζητούν την ηρεμία και την ξεκούραση. Τα χρώματα και τα υλικά του σπιτιιού, δείχνουν πλήρως εναρμονισμένα με το περιβάλλον που βρίσκεται.

Το εξοχικό αποτελείται από δυο επίπδα και 4 υπνοδωμάτια, καθώς και 4 μπάνια, γεγονός που το κάνει κατάλληλο για να φιλοξενήσει μια μεγάλη οικογένεια ή παρέα.

Το εξοχικό στη Φολέγανδρο που εντυπωσιάζει

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις