Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Φολέγανδρος – Φίλη της 26χρονης Γαρυφαλλιάς: “Φαίνεται πολύ μακρινό, αλλά όταν είναι η παιδική σου φίλη…”

Φολέγανδρος – Φίλη της 26χρονης Γαρυφαλλιάς: “Φαίνεται πολύ μακρινό, αλλά όταν είναι η παιδική σου φίλη…”

Η Φολέγανδρος παραμένει στο επίκεντρο για το στυγερό έγκλημα με θύμα την 26χρονη Γαρυφαλλιά. Συγγενείς και φίλοι της άτυχης κοπέλας είναι συγκλονισμένοι, ενώ η κηδεία της στο Βέλο Κορινθίας πραγματοποιήθηκε σε κλίμα οδύνης. 

Η νεαρή κοπέλα δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Φολέγανδρο. Ο 30χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (20/7) ενώπιον του ανακριτή και φέρεται να ομολόγησε πως έσπρωξε την φίλη του στα βράχια με αποτέλεσμα αυτή να βρεθεί στα βράχια. 

Οι συγγενείς και οι φίλοι της 26χρονης Γαρυφαλλιάς είναι συγκλονισμένοι, ενώ η κηδεία της στο Βέλο Κορινθίας πραγματοποιήθηκε σε κλίμα οδύνης. Η φίλη της 26χρονης Εalia Meletsy, η οποία ζει στο Λονδίνο, αποχαιρέτησε με μια κοινή φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία που δημοσίευσε στο Twitter. «Όταν ακούς για γυναικοκτονίες στα νέα, σου φαίνεται πολύ μακρινό. Αλλά όταν είναι η παιδική σου φίλη καταλαβαίνεις ότι δεν τελειώνει εδώ. Αύριο θα είμαι εγώ, μεθαύριο εσύ. Όχι άλλη #Γαρυφαλλιά #φολεγανδρο #γυναικοκτονία», έγγραψε η Εalia Meletsy. 

Επιμένει ο 30χρονος πως «ήταν η κακιά στιγμή»

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Τρίτης (20/7) ο 30χρονος που ομολόγησε ότι είναι ο υπαίτιος για τον θάνατο της 26χρονης συντρόφου του, την Παρασκευή το μεσημέρι, στην βραχώδη περιοχή Λυγαριά, στη Φολέγανδρο, όπου παραθέριζε το ζευγάρι.

Click4more: Κακός χαμός με τη Μάρω Βαμβουνάκη και το «έχω φάει ξύλο, ο έρωτας δεν ξέρει από καθωσπρεπισμούς»

Με σκυμμένο κεφάλι, μάσκα για τον κορονοϊό και χειροπέδες στα χέρια, ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, ψέλλισε πως ήταν η κακιά στιγμή. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στα δικαστήρια Νάξου τον αποδοκίμασε, με τον ίδιο να μπαίνει στο αυτοκίνητο της ασφάλειας.

Σύμφωνα με το naxostimes.gr, κάποια στιγμή είπε: «συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς». Όμως τη δική του φωνή κάλυπταν εκείνες του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί, με τις αποδοκιμασίες να παιρνούν μέσα από τα ανοιχτά μικρόφωνα που κατέγραφαν τα πάντα.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις