Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Φολέγανδρος: Οι σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο πατρικό σπίτι της Γαρυφαλλιάς για το έγκλημα

Φολέγανδρος: Οι σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο πατρικό σπίτι της Γαρυφαλλιάς για το έγκλημα

Το έγκλημα στη Φολέγανδρο σκόρπισε θλίψη και στην Κορινθία. Τον τόπο καταγωγής της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του νεαρού συντρόφου της.

Στο Βέλο Κορινθίας κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έγιναν. Η αδικοχαμένη Γαρυφαλλιά έδειχνε μέχρι και πριν από λίγο διάστημα ευτυχισμένη από τη σχέση της με τον 30χρονο και μαζί σχεδίαζαν τις διακοπές τους. Πλέον οι γονείς της θρηνούν το χαμό του παιδιού τους και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου.

Ο δήμαρχος Βέλου – Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος προσπαθεί να περιγράψει στο newsit.gr το δραματικό σκηνικό μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος: «Όλη η κοινωνία είναι άφωνη! Ειδικά με την οικογένεια της κοπελας ειμαστε οικογενειακοί φίλοι! Η κατάσταση ειναι τραγική. Είναι πραγματικα συγκλονιστικό, να φεύγουν δύο παιδιά για διακοπές και να γινεται αυτό!

Το βραδυ θα πάω να δω τους γονείς! Δεν ξέρω τι να τους πω! Πραγματικά. Το αγόρι δεν το ήξερα! Ξερω λιγο την οικογένεια του και οι γονείς του έπεσαν απο τα σύννεφα , δεν το πιστεύουν! Χάθηκε ενα εξαιρετικό παιδι! Είναι όλο πολύ νωπό! Θα δω σήμερα τους γονείς! Χτες το βράδυ ηταν στο σπιτι, είχαν πάει και φιλοι της κοπελας! Πενθούσαν! Πραγματικά το γεγονός ειναι συγκλονιστικό!»

«Τι μπορείς να πεις στους γονείς που έχασαν το παιδί τους;» λέει κάτοικος της περιοχής. «Ήταν ένα χαμογελαστό κορίτσι και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτό που έχει συμβεί. Δεν υπάρχουν λόγια για να απαλύνουν τον πόνο της μάνας και του πατέρα της».

Click4more: Φολέγανδρος: Από την ανυπομονησία για διακοπές στο στυγερό έγκλημα – Η ερώτηση της άτυχης Γαρυφαλλιάς

Η δήμαρχος Φολεγάνδρου, Ευθαλία Παπαδοπούλου περιμένει όπως λέει στο newsit.gr, τις νέες ανακοινώσεις από την αστυνομική έρευνα που συνεχίζεται: «Συνεχίζεται η προανάκριση. Δεν έχουμε κάτι νεότερο. Μόνο αυτά που έχουν βγει. Τίποτα άλλο δεν ξέρουμε ακόμα.»

Η αποκάλυψη του εγκλήματος

Ο 30χρονος, φίλος της 26χρονης γυναίκας η οποία εντοπίστηκε προχθές (Παρασκευή) νεκρή μέσα στη θάλασσα, στην περιοχή Λυγαριά της Φολεγάνδρου, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, ενώ ομολόγησε ότι την δολοφόνησε, κατά την διάρκεια ενός καβγά τους. Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Νάξου.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο 30χρονος, είχε συνεχείς καβγάδες με την 26χρονη, ενώ την Παρασκευή ενώ ήταν εν κινήσει το αυτοκίνητό τους, το έβγαλε εκτός δρόμου και το έριξε σε βράχια. Στη συνέχεια και ενώ η άτυχη γυναίκα είχε βγει έξω την έσπρωξε με αποτέλεσμα αυτή να χτυπήσει πρώτα σε βράχια και μετά να καταλήξει στη θάλασσα.

Click4more: Φολέγανδρος: Από πνιγμό ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα είδε τον άνδρα να περιφέρεται σε κακή κατάσταση χθες (Σάββατο) το βράδυ σε βραχώδη περιοχή στη Λυγαριά και ενημέρωσε την Αστυνομία και το Λιμενικό, στελέχη των οποίων έσπευσαν στο σημείο. Ο 30χρονος, που είχε πάει στην Φολέγανδρο με την άτυχη κοπέλα για να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ, μόλις είδε τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς άρχισε να τους πετάει πέτρες, να βρίζει και να φωνάζει «φταίει η κακιά στιγμή».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις