Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους: Έπιασαν 28χρονο για εμπρησμό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναγνωριστεί το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε στην περιοχή ενώ στο νοσοκομείο παραμένουν οι δύο τραυματίες που εγκλωβίστηκαν στις φλόγες. Την ίδια ώρα, η πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι έχει στα χέρια της έναν 28χρονο, που φέρεται να ευθύνεται για την καταστροφή.

Πρόκειται για έναν 28χρονο Έλληνα, που σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Κορίνθου. Ο 28χρονος συνελήφθη ως υπαίτιος πρόκλησης της πυρκαγιάς από αμέλεια, στην αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Μασιάρι του δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων νομού Κορινθίας, η οποία εκδηλώθηκε στις 15:32, το Σάββατο.

Ο 28χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsITgr ο άνδρας έχει θερμοκήπιο στην περιοχή και το Σάββατο άναψε φωτιά για να κάψει χόρτα. Μάλιστα, ο ίδιος, επειδή θεώρησε ότι η φωτιά θα σβήσει μόνη της, δεν περίμενε καν στο σημείο και… έφυγε!

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε