Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Φωτιά στην Εύβοια: «Δεν αντέχουμε άλλο» λέει ο δήμαρχος Μαντουδίου

Φωτιά στην Εύβοια: «Δεν αντέχουμε άλλο» λέει ο δήμαρχος Μαντουδίου

Για βιβλική καταστροφή κάνει λόγο ο Δήμαρχος Μαντουδίου, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, στην Εύβοια την ώρα που σπίτια καίγονται σε Γούβες και Πευκί. 

Σημειώνεται πως η φωτιά στην Εύβοια καίει για έκτη μέρα ενώ τις τελευταίες ώρες στις φλόγες παραδόθηκαν Γούβες, Πευκί, Γούβες και Γερακιού. 

Ο δήμαρχος μιλώντας στο Open τόνισε: «Η κατάσταση δυστυχώς είναι ανεξέλεγκτη. Η Βόρεια Εύβοια έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Καίγεται το Όρος Καντήλι».

«Οι δύο δήμοι Ιστιαίας – Αιδηψού και του Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας έχουν καεί σε συντριπτικό ποσοστό και τώρα η φωτιά κατευθύνεται προς τον δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων. Θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη», τόνισε ο δήμαρχος. O ίδιος μίλησε και στο Mega λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει σωτηρία». 

 

Πρόσθεσε, δε, πως: «Δεν αντέχουμε άλλο. Έχουμε ξεπεράσει τα όριά μας. Ευχαριστώ τους πυροσβέστες, τους κατοίκους και τους εθελοντές, όχι μόνο που επιχειρούν στη φωτιά αλλά και όσους μας στέλνουν τρόφιμα και αγαθά, όσους μαγειρεύουν για εμάς, όλους».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις