Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Φωτιά στην Ηλεία: Απειλούνται σπίτια στην Σπιάτζα – Εικόνες από την περιοχή που μαίνεται η πυρκαγιά

Φωτιά στην Ηλεία: Απειλούνται σπίτια στην Σπιάτζα – Εικόνες από την περιοχή που μαίνεται η πυρκαγιά

Σε εξέλιξη ακόμα μία φωτιά στην Ηλεία και στην περιοχή Σαρακίνας στην Σπιάντζα. Οι ισχυρότατοι άνεμοι δυσκολεύουν τους πυροσβέστες που προσπαθούν να σώσουν τα σπίτια…

Οι εικόνες από τη φωτιά αποτυπώνουν την έκταση αλλά και τους κινδύνους για να χαθούν περιουσίες μέσα στις επόμενες ώρες. Οι πυροσβέστες που έχουν σπεύσει στο σημείο προσπαθούν να ανακόψουν και να οριοθετήσουν την πυρκαγιά κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Οι άνεμοι είναι ισχυροί και το πύρινο μέτωπο διευρύνεται. Ένα σύννεφο καπνού έχει σκεπάσει την περιοχή με τους περισσότερους κατοίκους να βρίσκονται πλέον πίσω από τους πυροσβέστες που επιχειρούν.

Πιο αναλυτικά, μεγάλη πυρκαγιά καίει από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, σε χορτολιβαδική έκταση, με ξερά χόρτα και καλάμια, στην Σπιάτζα, στην περιοχή της Σαρακίνας στην Ηλεία.

Η φωτιά εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, ενώ οι φλόγες είναι μια ανάσα από τα σπίτια.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, ενώ συνδράμουν και εναέρια μέσα. Πιο συγκεκριμένα επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 14 οχήματα και υδροφόρες. Δείτε τις εικόνες του patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις