Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Φωτιά στην Πάρο: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά – Mε μικρές διάσπαρτες εστίες το μέτωπο

Φωτιά στην Πάρο: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά – Mε μικρές διάσπαρτες εστίες το μέτωπο
Φωτογραφία cycladesvoice

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή (27/6) στην περιοχή Κόστος της Πάρου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχουν ακόμη μικρές διάσπαρτες εστίες, οι οποίες αντιμετωπίζονται δραστικά.

Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε χορτολιβαδική έκταση και με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Στέφανου Κουλουκούρη, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού μετέβη στο νησί για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Στην περιοχή επιχειρούν αυτή την ώρα 56 πυροσβέστες με 21 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρων, εθελοντές και υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ από αέρος συνδράμει 1 ελικόπτερο.

Υπενθυμίζεται ότι βράδυ της Κυριακής (27/6) – όπως μετέδωσε το parianostypos.gr – έφθασαν στην Πάρο από τον Πειραιά με το πλοίο Blue Star Patmos, 9 πυροσβεστικά οχήματα και κλιμάκιο ανδρών αποτελούμενο από 18 πυροσβέστες. 

Δείτε βίντεο:

Η φωτιά από το απόγευμα της Κυριακής (27/6) άφηνε σημάδια για αισιοδοξία. Μιλώντας στο newsit.gr το είχε αναφέρει και ο δήμαρχος της Πάρου, ότι η κατάσταση βελτιώνεται αλλά η φωτιά κατέστρεψε μεγάλο κομμάτι ομορφιάς. “Η φωτιά κατέστρεψε μεγάλο κομμάτι ομορφιάς. Σπίτια δεν κινδυνεύουν, ούτε κάτοικοι αυτή τη στιγμή. Ευελπιστούμε να τελειώσει όλη αυτή η κακή περιπέτεια πριν σκοτεινιάσει”, είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, στο newsit.gr. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή φωτογραφίας: parianostypos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις