Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Φωτιά στον ΧΥΤΑ Κιλκίς

Φωτιά στον ΧΥΤΑ Κιλκίς

Προφανώς από αυτοανάφλεξη των απορριμμάτων ξέσπασε φωτιά στον ΧΥΤΑ Κιλκίς λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το eidisis.gr, φωτιά κάλυψε μεγάλο τμήμα της νοτιοανατολικής πλαγιάς του λόφου που σχηματίστηκε από τα σκουπίδια και τον εκεί ενταφιασμό τους. Δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς βρέθηκε αμέσως στον τόπο, και με συντονισμένη δράση περιόρισε -οριοθέτησε την φωτιά, εξαλείφοντας τον κίνδυνο να επεκταθεί εκτός ΧΥΤΑ. Στον τόπο παραμένει δύναμη της ΠΥ καθώς υφίσταται πάντα ο κίνδυνος αναζωπύρωσης.

Ενίσχυση των δυνάμεων στην Αττική Με δυο πυροσβεστικά οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα ενίσχυσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς τις δυνάμεις που μάχονται για την κατάσβεση των πυρκαγιών στην Αττική. Η αποστολή των δυνάμεων αυτών την Πέμπτη κρίθηκε απαραίτητη μετά τη δραματική επιδείνωση των συνθηκών στα μέτωπα της Αττικής με την φωτιά να καίει πλέον και σπίτια. Επιφυλακή στη Νέα Σάντα.Η

πυρκαγιά έσβησε από αργά το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο πάντα υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης, όπως και συνέβη δηλαδή την Πέμπτη με τις εκεί δυνάμεις να παρεμβαίνουν και να τη σβήνουν. Ο λόγος για την πυρκαγιά στη Νέα Σάντα. Δύναμη της Πυροσβεστικής παραμένει σε επιφυλακή στην περιοχή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις