Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Φωτιές στην Αρκαδία: Η Περιφέρεια Αττικής στέλνει βοήθεια στους πυρόπληκτους

Φωτιές στην Αρκαδία: Η Περιφέρεια Αττικής στέλνει βοήθεια στους πυρόπληκτους
Intime Αρχείο

Οι μεγάλες φωτιές του καλοκαιριού στην Αρκαδία άφησαν πίσω τους καμένες δασικές εκτάσεις και περιουσίες. Οι ανάγκες συνδρομής στους κατοίκους που επλήγησαν είναι δεδομένες και βρίσκουν ανταπόκριση και από την Περιφέρεια Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό, στις περιοχές της Αρκαδίας που χτυπήθηκαν από τις τελευταίες μεγάλες φωτιές έρχεται να στείλει βοήθεια η Περιφέρεια Αττικής. «Συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν οι συνάνθρωποί μας να ξεπεράσουν τις συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών», επισήμανε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Η ανθρωπιστική βοήθεια με είδη πρώτης ανάγκης και ζωοτροφές συγκεντρώθηκε από τους πολίτες του Βορείου Τομέα και το Σύλλογο Αρκάδων Νέου Ηρακλείου Αττικής και παραδόθηκε από την αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα, Λ. Κεφαλογιάννη στη Μητρόπολη Γόρτυνας και Μεγαλοπόλεως.

Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την περιφερειακή σύμβουλο Φωτεινή Δαλιάνη ενώ στην αποστολή συμμετείχαν και δύο κτηνίατροι της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.Β.Τ, οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε πυρόπληκτα ζωάκια που φιλοξενούνται από τον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις