Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Φρίκη! Διπλή δολοφονία μεταναστών στην Αλεξανδρούπολη

Φρίκη! Διπλή δολοφονία μεταναστών στην Αλεξανδρούπολη

Τα πτώματα εντοπίστηκαν στο χωριό Ποταμός στην Αλεξανδρούπολη . Η διπλή δολοφονία σύμφωνα με τον ιατροδικαστή σημειώθηκε πριν από έναν περίπου μήνα.

Ανατριχιαστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισαν αστυνομικοί σε περιοχή βόρεια της Αλεξανδρούπολης καθώς βρέθηκαν δύο πτώματα μεταναστών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τα έως τώρα στοιχεία εκτιμάται ότι πρόκειται για παράτυπους μετανάστες, άνδρα και γυναίκα μεταξύ 35 και 40 ετών, ο θάνατος των οποίων προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Στο σημείο, στην ευρύτερη περιοχή του Άβαντα, υπάρχει ένα κτίριο πολιτιστικού κέντρου, που χρησιμοποιείται για εκδηλώσεις πολιτιστικού συλλόγου δύο-τρεις φορές τον χρόνο, μέσα στο οποίο δολοφονήθηκαν οι δυο μετανάστες.

Φρικτός θάνατος

Στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας καταλήγει και ο ιατροδικαστής κ. Παυλίδης που εξέτασε τα πτώματα.

Τα σημάδια που έφεραν προδίδουν ότι οι δυο μετανάστες βρήκαν φριχτό θάνατο από επίθεση με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο πιθανώς μαχαίρι αλλά ενδεχομένως και από χτυπήματα καθώς έφεραν πολλά τραύματα.

Μέσα στο κτίριο υπήρχαν ίχνη συμπλοκής, ενώ δεν βρέθηκαν έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα των δύο ατόμων.

Τα σενάρια για τη διπλή δολοφονία

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, όμως οι υποψίες επικεντρώνονται κυρίως σε διακινητές που για να ξεφορτωθούν τους μετανάστες τους σκότωσαν ή και σε ληστές ή ακόμα και σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών με άλλους μετανάστες.

Ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι το συμβάν έγινε πριν από περίπου ένα μήνα.

Η νεκροτομή, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, αναμένεται να δώσει περισσότερα στοιχεία ως προς τα ακριβή αίτια θανάτου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, alexpoli

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις