Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έβαλε φωτιά στον άντρα της για να τον κάψει ζωντανό!

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έβαλε φωτιά στον άντρα της για να τον κάψει ζωντανό!

Λύθηκε το μυστήριο με τον περίεργο εμπρησμό σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα ένας 61χρονος, ο οποίος έμενε στο σπίτι μαζί με την 46χρονη φίλη του…

Η Πυροσβεστική είχε εξαρχής καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η φωτιά μπήκε από ανθρώπινο χέρι.

Σύμφωνα με το thestival ο 61χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και για το λόγο αυτό παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων έκαναν λόγο για συχνούς καβγάδες του ζευγαριού ενώ ένας από τους περίοικους κατέθεσε ότι λίγη ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά άκουσε την 46χρονη να φωνάζει ότι θα κάψει το σπίτι!

Η 46χρονη γυναίκα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «απόπειρας ανθρωποκτονίας» και του «εμπρησμού».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η συλληφθείσα, τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα, στο οποίο διαμένει με τον 61χρονο έβαλε φωτιά στα κλινοσκεπάσματα του κρεβατιού του με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Από τη φωτιά ο 61χρονου υπέστη σοβαρά εγκαύματα ενώ η 46χρονη τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται φρουρούμενη, μετά τη σύλληψή της.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου.

Με πληροφορίες από thestival

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε