Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Άγρια ληστεία με θύμα ηλικιωμένους – Μπήκαν σπίτι και βούτηξαν τα χρήματα που είχαν!

Φθιώτιδα: Άγρια ληστεία με θύμα ηλικιωμένους – Μπήκαν σπίτι και βούτηξαν τα χρήματα που είχαν!

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έζησε τον εφιάλτη στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν μπούκαραν στο σπίτι τους δύο ληστές. Τους έπιασαν στον ύπνο, και δεν άφησαν τίποτα πίσω τους.

Απίστευτη περιπέτεια έζησε τα ξημερώματα της Κυριακής ένα ζευγάρι ηλιωμένων στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, όταν στις 3 τα ξημερώματα μπούκαραν δύο ληστές στο σπίτι τους, και τους έπιασαν στο ύπνο.

Ο 79χρονος άνδρας και η 82χρονη σύζυγός του σύμφωνα με το lamiareport.gr, ενώ κοιμόντουσαν, άκουσαν θόρυβο στην πόρτα της μονοκατοικίας τους στις 3 τα ξημερώματα, και μέχρι να καταλάβουν τι συνέβαινε, είδαν δύο κουκουλοφόρους πάνω από τα κεφάλια τους.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, ο ένας από τους δύο ληστές έμεινε μαζί τους στην κρεβατοκάμαρα, απειλούσε το ζευγάρι και ρωτούσε που έχουν κρύωψει λεφτά και κοσμήματα, όσο ο δεύτερος ληστής έκανε άνω-κάτω το σπίτι.

Τελικά οι δυο άγνωστοι δράστες κατάφεραν να βρουν και να πάρουν περίπου 500 ευρώ και τα χρυσαφικά της γυναίκας και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα.  Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις