Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Διακοπές θανάτου στο εξοχικό του – Θρίλερ με τα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής του

Φθιώτιδα: Διακοπές θανάτου στο εξοχικό του – Θρίλερ με τα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο επίλογος της ζωής του, γράφτηκε στη Φθιώτιδα όπου βρισκόταν για διακοπές. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του άτυχου άντρα…

Ο λόγος για έναν 78χρονο από το Βόλο ο οποίος είχε εξοχικό σπίτι στην περιοχή Φανός της Γλύφας στη Φθιώτιδα και εκεί διέμενε το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου. Ο 78χρονος δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και πήγαν στο σπίτι να δουν τι συμβαίνει.

Όταν το βράδυ της Τρίτης (06-07-2021) έφτασαν στο σπίτι ο 78χρονος δεν ήταν πουθενά, ωστόσο λίγο αργοτερα τον εντόπισαν νεκρό λίγα μέτρα από το σπίτι μέσα σε ένα ελαιοπερίβολο. Η σορός του άτυχου άνδρα φέρει κάποια χτυπήματα και για την αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα ειναι ανοιχτά. Ωστόσο η έρευνα έδειξε ότι δεν υπάρχει κάτι που να παραπέμπει σε ληστεία ή κάποια συμπλοκή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, το πιθανότερο σενάριο ειναι να πρόκειται για δυστύχημα. Από τη μια πλευρά του σπιτιού υπάρχει ένα βεραντάκι με μια κεραμοσκεπή. Ο 78χρονος ίσως πήγε να κάνει κάτι εκεί και έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό. Στη συνέχεια επειδή το έδαφος στο συγκεκριμένο σημείο ειναι επικλινές κατέληξε λίγα μέτρα πιο κάτω μέσα στο ελαιοπερίβολο.

Η αστυνομία περιμένει και την ιατροδικαστική έκθεση για να διαπιστωθεί εάν τα χτυπήματα που φέρει η σορός του 78χρονου μπορεί να έχουν προκληθεί από μια τέτοια πιθανή πτώση ή εάν έχουν προκληθεί από κάτι άλλο το οποίο θα χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις