Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Διακοπή ρεύματος σε ένα ολόκληρο χωριό και οι εικόνες που την εξηγούν

Φθιώτιδα: Διακοπή ρεύματος σε ένα ολόκληρο χωριό και οι εικόνες που την εξηγούν

Η διακοπή ρεύματος στη Φθιώτιδα εξηγήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Ένα καλώδιο 50 μέτρων είχε κάνει φτερά ενώ διαπιστώθηκαν ζημιές και σε τσιμεντένιες κολώνες φωτισμού…

Δεν έχουν το Θεό τους οι γνωστοί – άγνωστοι «κυνηγοί χαλκού» που εκτός της ζημιάς εκατοντάδων ή και χιλιάδων ευρώ που προκαλούν, θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και τη σωματική ακεραιότητα ανυποψίαστων πολιτών.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου, στην είσοδο της Κοινότητας Αυλακίου Στυλίδας, όπου οι θρασύτατοι δράστες έκλεψαν 50 μέτρα από το δημοτικό φωτισμό, αφήνοντας χωρίς φως όλη την είσοδο του χωριού, περίπου 500 μέτρα.

Για να πάρουν τα παραπάνω μέτρα καλωδίων, προκάλεσαν ζημιές και στις τσιμεντένιες κολώνες, εκτός από το δίκτυο, αφήνοντας φυσικά εκτεθειμένη και την ηλεκτρολογική παροχή που θα μπορούσε να προκαλέσει ηλεκτροπληξία σε ανυποψίαστο περαστικό.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι άνθρωποι της τοπικής κοινότητας αντέδρασαν γρήγορα και με ηλεκτρολόγο του χωριού, επενέβησαν να μονώσουν όσα καλώδια είχαν απομείνει στον αέρα και είχαν βέβαια ρεύμα!

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις