Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Διαλύθηκαν δύο αυτοκίνητα σε φοβερό τροχαίο με 4 τραυματίες – Ρούχα πετάχτηκαν στο δρόμο [pics]

Φθιώτιδα: Διαλύθηκαν δύο αυτοκίνητα σε φοβερό τροχαίο με 4 τραυματίες – Ρούχα πετάχτηκαν στο δρόμο [pics]

Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις συνολικά τραυματίες, σημειώθηκε το πρωί, λίγο πριν τις 08:30, στη νέα διασταύρωση Μακρακώμης επί της εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου, στη Φθιώτιδα. Πιο σοβαρή κατάσταση μιας γυναίκας…

Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις συνολικά τραυματίες, σημειώθηκε το πρωί, λίγο πριν τις 08:30, στη νέα διασταύρωση Μακρακώμης επί της εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου, στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητο που ερχόταν από Αθήνα, μάρκας ΒΜW και είχε προορισμό το Καρπενήσι, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο μάρκας Hyundai που ερχόταν από Καρπενήσι και επιχείρησε να στρίψει Μακρακώμη.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο γυναίκες που επέβαιναν στο πρώτο όχημα (ακόμη επέβαιναν σε αυτό δύο άνδρες) και το ηλικιωμένο ζευγάρι που ήταν μέσα στο δεύτερο αμάξι.

Η σύζυγος του ηλικιωμένου από το ασημί Hyundai φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Στο σημείο βρέθηκαν ασθενοφόρα για τη μεταφορά των τραυματιών στο ΚΥ Μακρακώμης και στο Νοσοκομείο Λαμίας, ανάλογα με τη σοβαρότητα των τραυματισμών. Για το συμβάν προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Σπερχειάδας.

Αυτοψία στο σημείο του τροχαίου στη Φθιώτιδα

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις