Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Διπλή ανατίναξη ΑΤΜ τα ξημερώματα στις Λιβανάτες!

ΦΩΤΟ από το LamiaReport
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι κάτοικοι από το διπλό “χτύπημα” σε ΑΤΜ τα ξημερώματα στις Λιβανάτες…

Αυτή τη φορά οι βομβιστές των ΑΤΜ έβαλαν στόχο δυο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, στις Λιβανάτες Φθιώτιδας. Σύμφωνα με το LamiaReport, δράστες ήταν τέσσερις και φορούσαν κουκούλες.

Χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και στις 2:15 ακριβώς, ανατίναξαν ταυτόχρονα και τα δυο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης που φιλοξενούνται σε χώρους καταστημάτων της Λοκρικής κωμόπολης. Οι δυο εκρήξεις σήκωσαν “στο πόδι” τους κατοίκους που δεν ήξεραν τι συνέβη.

Από το ένα ΑΤΜ, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία, οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα, αφού από την έκρηξη στο μηχάνημα προκλήθηκαν ζημιές, χωρίς όμως να “ανοίξει”, ώστε να έχουν πρόσβαση στις κασετίνες με τα χρήματα.

Από το δεύτερο ΑΤΜ όμως, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 350 μέτρων στην οδό Καραολή, οι δράστες τα πήραν όλα, αφήνοντας πίσως τους και 8.500 περίπου, κατεστραμμένα χαρτονομίσματα.

Μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι πιθανότατα οι δράστες διέφυγαν με ένα σκουρόχρωμο τζιπ Suzuki Vitara. Το διπλό χτύπημα ερευνά η Ασφάλεια Λαμίας.

Πηγή: LamiaReport

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε