Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Εφιάλτης στο κρεβάτι για ζευγάρι – Οι στιγμές κόλασης που ξεκίνησαν με ένα σπρώξιμο στον ύπνο!

Φθιώτιδα: Εφιάλτης στο κρεβάτι για ζευγάρι – Οι στιγμές κόλασης που ξεκίνησαν με ένα σπρώξιμο στον ύπνο!

Ανάστατη η Φθιώτιδα από τα όσα έγιναν στην Άγναντη Αγίου Κωνσταντίνου. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες…

Ξύπνησαν και είδαν τους ληστές να τους απειλούν, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στην Άγναντη Αγίου Κωνσταντίνου στη Φθιώτιδα τα μεσάνυχτα. Ο 90χρονος παππούς με την 84χρονη σύζυγό του δεν προέβαλαν αντίσταση, καθώς οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους πιθανόν με κουκούλες full face, φαίνονταν αποφασισμένοι να ασκήσουν βία προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Οι δράστες μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα και έπιασαν το ζευγάρι στον ύπνο. Έσπρωξαν τον παππού για να τον ξυπνήσουν και κάπως έτσι ξεκίνησε ο εφιάλτης.

Τελικά σύμφωνα με πληροφορίες, με την απειλή ενός ξύλου που κρατούσε ο ένας εκ των δραστών, απέσπασαν περίπου 300 ευρώ που είχαν τα γεροντάκια από τη σύνταξή τους και εξαφανίσθηκαν στο σκοτάδι.

Προηγουμένως τους κλείδωσαν στο δωμάτιό τους και έκοψαν και το τηλέφωνο για να μη μπορέσουν να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Για το συμβάν ενημερώθηκε το ΑΤ Καμένων Βούρλων, που προχώρησε σε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Οι δυο ηλικιωμένοι κατάφεραν και απελευθερώθηκαν 1 ώρα αργότερα και αφού επικοινώνησαν με την αστυνομία από το σπίτι γείτονα, κλήθηκε και ασθενοφόρο όπου μετέφερε τον παππού στο νοσοκομείο Λαμίας για προληπτικό έλεγχο.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις