Δευτέρα, 15 Απρ.
28oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Εικόνες από το ξενοδοχείο που πήρε φωτιά στα Λουτρά Υπάτης

Φθιώτιδα: Εικόνες από το ξενοδοχείο που πήρε φωτιά στα Λουτρά Υπάτης

Η φωτιά στο ξενοδοχείο άρχισε να εξαπλώνεται και οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη με τον χρόνο για να προλάβουν τα χειρότερα στα Λουτρά Υπάτης στην Φθιώτιδα

Οι Πυροσβέστες στη Φθιώτιδα έδρασαν ταχύτατα και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, πριν καταστρέψει ολοσχερώς το ξενοδοχείο στα Λουτρά Υπάτης. Ο καπνός που άρχισε να βγαίνει από δωμάτιο του πρώτου ορόφου, κινητοποίησε τους υπεύθυνους που προχώρησαν στην εκκένωση του κτιρίου. Ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά. Οι ιδιοκτήτες περιμένουν το πόρισμα της Πυροσβεστικής και σκέφτονται το κόστος για την αποκατάσταση των ζημιών.

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 09:30 το πρωί στο κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στα Λουτρά Υπάτης στη Φθιώτιδα. Η φωτιά φέρεται να εκδηλώθηκε σε δωμάτιο πρώτου ορόφου και απειλούσε ολόκληρο το κτίριο.

Στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα δύο οχήματα από το ΠΚ Αργυροχωρίου, που κατάφεραν να προλάβουν τα χειρότερα, ενώ δύο ακόμη οχήματα κλήθηκαν από τη Λαμία, μαζί με το 10τονο.

Τελικά η πυρκαγιά πολύ γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο. Το ευτύχημα είναι ότι από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσε άνθρωπος, ενώ και οι ζημιές περιορίστηκαν στο δωμάτιο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο σημείο έφτασε και ο Περιφερειακός Διοικητής ΠΥ Στερεάς Αρχιπύραρχος Σίμος Αποστόλου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις