Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Έκαναν τσακωτούς τους επίδοξους κλέφτες ΑΤΜ στα Καμένα Βούρλα – Έτσι χάλασε το σχέδιο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αυτή τη φορά βρέθηκε στο στόχαστρο ΑΤΜ στα Καμένα Βούρλα. Οι δράστες είχαν ετοιμάσει το σχέδιο, που όμως ναυάγησε την τελευταία στιγμή…

Για μία ακόμη φορά το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Καμένα Βούρλα, γίνεται στόχος κακοποιών. Γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες επιχείρησαν να «σηκώσουν» το ΑΤΜ που βρίσκεται στον προθάλαμο του καταστήματος πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους απέναντι και στην κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών.

Οι θρασύτατοι κλέφτες έσπασαν τζάμι και παραβίασαν πόρτα ασφαλείας της Τράπεζας προκειμένου να φτάσουν στους πύρους που κρατούσαν το βαρύ μηχάνημα, έχοντας σκοπό να το φορτώσουν σε κλεμμένο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, για το συγκεκριμένο όχημα, το οποίο ανήκει σε αλλοδαπό, είχε δηλωθεί η κλοπή του τον περασμένο Ιούνιο στη Γλυφάδα Αττικής.

Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από περίοικους και άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή, πλην όμως οι δράστες πρόλαβαν να εξαφανιστούν. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις