Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Έπεσε πάνω σε αγριογούρουνο και προσπαθούσε να πιστέψει το πως έγινε το αυτοκίνητό του (Φωτό)

Φθιώτιδα: Έπεσε πάνω σε αγριογούρουνο και προσπαθούσε να πιστέψει το πως έγινε το αυτοκίνητό του (Φωτό)

Το αγριογούρουνο πετάχτηκε στο δρόμο και το τροχαίο στη Φθιώτιδα ήταν αναπόφευκτο. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών…

Ένα ακόμη σφοδρό τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο σημειώθηκε λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ της Τετάρτης στην Π.Ε.Ο Λαμίας – Στυλίδας. Ένα αγριογούρουνο πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο με τον οδηγό του Ι.Χ που είχε κατεύθυνση προς Στυλίδα, παρά τον ελιγμό που επιχείρησε να μην μπορεί να αποφύγει το μεγαλόσωμο ζώο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το όχημα να βρεθεί εκτος δρόμου. Ο οδηγός του οχήματος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, μιας και παρά την σύγκρουση βγήκε χωρίς σοβαρό τραυματισμό από το αυτοκίνητο του και είναι καλά στην υγεία του.

Click4more: Κρήτη: Διέλυσε την Porsche που οδηγούσε! Το τροχαίο που έγινε θέμα συζήτησης (Φωτό)

Πρόκειται για ένα ακόμη τροχαίο με αγριογούρουνο στο συγκεκριμένο σημείο όπου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν οδηγείτε τις βραδινές ώρες. Πριν περίπου 20 μέρες αντίστοιχο συμβάν είχε σημειωθεί λίγο μετά τον κόμβο της Αγίας Μαρίνας με έναν άνδρα να τραυματίζεται σοβαρά και να οδηγείται στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Πηγή: lamianow.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις