Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Επιχείρηση διάσωσης κυνηγού που αυτοπυροβολήθηκε (pics)

Φθιώτιδα: Επιχείρηση διάσωσης κυνηγού που αυτοπυροβολήθηκε (pics)
ΦΩΤΟ LAMIAREPORT

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια κυνηγού, ο οποίος το μεσημέρι αυτοτραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κυνηγιού στο ορεινό Σκλήθρο, αρκετά μακριά από τον δημόσιο δρόμο και μετά το ποτάμι που είναι στα όρια των νομών Φθιώτιδας και Φωκίδας.

Πυροσβέστες, κατάφεραν να τον προσεγγίσουν και με τη βοήθεια κυνηγών από την περιοχή να τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Η περιπέτεια για τον 53χρονο κυνηγό από την Αθήνα, σύμφωνα με το LamiaReport, ξεκίνησε στις 12:30 το μεσημέρι, όταν σε μια άτυχη στιγμή παραπάτησε με αποτέλεσμα να αυτοπυροβοληθεί στο δεξιό μηρό.

Ευτυχώς δεν έχασε τις αισθήσεις του παρά τον τραυματισμό και την αιμορραγία και κατάφερε να ειδοποιήσει φίλους και αρχές. Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας αλλά και στην Αστυνομία Άμφισσας, ενώ άνθρωποι από το χωριό που γνώριζαν την περιοχή, ξεκίνησαν επίσης για παροχή βοήθειας.

Το τζιπ του Διοικητή της Φθιώτιδας κατάφερε να φτάσει στο μέρος όπου είχε κατεβεί ο κυνηγός, μαζί με τη γιατρό από το Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας το οποίο διέθεσε και το ασθενοφόρο του για τη μεταφορά του τραυματία.

Επί τόπου η γιατρός κατάφερε να σταματήσει την αιμορραγία και να δέσει την πληγή, ενώ ο 53χρονος έφτασε με ασφάλεια στο δημόσιο δρόμο όπου περίμενε το ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Λαμίας. 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις