Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Η διάρρηξε πέτυχε αλλά η διαφυγή απέτυχε παταγωδώς – Το χτύπημα των 15.000 ευρώ!

Φθιώτιδα: Η διάρρηξε πέτυχε αλλά η διαφυγή απέτυχε παταγωδώς – Το χτύπημα των 15.000 ευρώ!

Ο δράστης στα χέρια της αστυνομίας. Η μεθοδολογία και η μεγάλη ατυχία του…

Στη σύλληψη ενός 39χρονου Ρομά, προχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (4/10) αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας, την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από σπίτι, το οποίο μόλις είχε κλέψει.

Ο επιτήδειος που μένει στον καταυλισμό των Σοφάδων Καρδίτσας και είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές για την παραβατική του δράση, βρήκε την ευκαιρία να εισέλθει σε σπίτι στη Στυλίδα και να αφαιρέσει από αυτό διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά η αξία των οποίων έφτανε τα 15.000 ευρώ.

Δεν πρόλαβε όμως να τα χαρεί καθώς οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, ενώ τα χρυσαφικά επεστράφησαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων χωριών της Ανατολικής Φθιώτιδας, το τελευταίο διάστημα αρκετοί Ρομά που δεν είναι από την περιοχή, «κάνουν βόλτες» έξω από τα σπίτια και προφασίζονται διάφορα τεχνάσματα για να προσεγγίζουν τους ιδιοκτήτες τους (κυρίως ηλικιωμένους).

Έτσι μπορούν να διαπιστώσουν αν υπάρχουν πόρτες και παράθυρα ανασφάλιστα, για να εισέλθουν εντός. Η περίπτωση του 39χρονου που «χτύπησε» στη Στυλίδα επιβεβαιώνει το παραπάνω σενάριο για αυτό όλοι μας θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις