Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Ληστής για γέλια και για κλάματα σε μπαρ – Φώναζε αλλά δεν τον άκουγαν με τίποτα!

προθεσμία

Ο κουκουλοφόρος πίστευε ότι θα τους τρομάξει αλλά έκανε λάθος. Τα όσα πέρασε κατά τη διάρκεια της νύχτας, είναι σίγουρο πως πολύ δύσκολα θα τα ξεχάσει…

Η απόπειρα ληστείας έγινε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα σε Club που βρίσκεται στην περιοχή της Λάρυμνας στη Λοκρίδα στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o επίδοξος ληστής, φορώντας κουκούλα και κρατώντας πιστόλι μπήκε στο μαγαζί, φωνάζοντας ληστεία.

Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε πολύς κόσμος στο Club, αλλά η μουσική ήταν δυνατά και δεν τον άκουγαν, ωστόσο είδαν τον κουκουλοφόρο να τους απειλεί και να φωνάζει με ένα όπλο, που έμοιαζε να είναι ψεύτικο.

Όταν έκλεισαν τη μουσική ο “ληστής” φώναξε και πάλι “ληστεία”, για να εισπράξει την απάντηση: «Τι ληστεία ρε, άντε φύγε από δω…»

Ταυτόχρονα άρχισαν να του πετάνε ποτήρια, σκαμπό και άλλα αντικείμενα, με τον ληστή να το βάζει στα πόδια τρομοκρατημένος.

Συμπλοκή στο κέντρο της Λαμίας

Εν τω μεταξύ, μεγάλη αναστάτωση σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Λαμίας. Ομάδα νεαρών φαίνεται να συνεπλάκη στον πεζόδρομο μεταξύ πλατείας Λαού και Ελευθερίας, σηκώνοντας την πόλη στο πόδι.

Ομάδες της ΔΙ.ΑΣ. και των υπολοίπων περιπολούντων σταθμών, επενέβησαν και πραγματοποίησαν μία τουλάχιστον προσαγωγή προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.Τα ακριβή αίτια που ξεκίνησε ο καυγάς δεν έγιναν γνωστά, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που… μεγάλες βραδυνές ώρες ή τις πρώτες πρωινές, ξεσπά καυγάς μεταξύ νεαρών και σε άλλες περιπτώσεις σημειώνονται καταστροφές σε ζαρντινιέρες κι άλλα σταθερά αντικείμενα.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις