Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Μάχη με τα χιόνια για να κρατηθούν ανοικτοί οι δρόμοι – video

Φθιώτιδα: Μάχη με τα χιόνια για να κρατηθούν ανοικτοί οι δρόμοι – video

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί η Πολιτική Προστασία και η αστυνομία στην Φθιώτιδα για να κρατήσουν ανοικτές τις κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Το χιόνι στη Φθιώτιδα έχει καλύψει τα πάντα, έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία για τα φορτηγά ενώ μόνο με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία προς Δομοκό, προς Μπράλο και προς Καρπενήσι.

«Κύριος στόχος είναι να κρατήσουμε ανοιχτούς τους τρεις μεγάλους κεντρικούς άξονες προς Δομοκό, Καρπενήσι και Μπράλο», δήλωσε στην κάμερα του LamiaReport ο Αντιπεριφερειάρχης στη Φθιώτιδα, Θύμιος Καραΐσκος.

Παρών στη μάχη με τα χιόνια και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας ,Θύμιο Καραΐσκο, βρέθηκαν στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού και συνομίλησαν με τους χειριστές των μηχανημάτων που δίνουν πραγματική μάχη με το χιονιά.

«Έχουμε κινητοποιήσει το μεγαλύτερο αριθμό μηχανημάτων ιδιόκτητων και μισθωμένων που είχαμε ποτέ στη διάθεσή μας…»,δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης που στάθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια των χειριστών των μηχανημάτων που κρατούν ανοιχτούς όλους τους κεντρικούς δρόμους στην Περιφέρεια.

Πηγή: Lamiareport

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις