Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Μπαράζ διαρρήξεων στη Στυλίδα – Πήρε τα καταστήματα με τη σειρά και έβγαλε πάνω από 1.000 €

Προβληματίζει η εγκληματικότητα στη Φθιώτιδα και στην Στυλίδα. Άγνωστος δράστης έκανε αγνώριστα 4 καταστήματα της περιοχής…

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τέσσερα μαγαζιά διέρρηξε στη σειρά άγνωστος δράστης στην οδό Λαμίας στη Στυλίδα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (16/5). Ο δράστης φάνηκε να είναι έμπειρος και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να παραβιάσει – στις περισσότερες περιπτώσεις – την κεντρική είσοδο και να εισέλθει στο εσωτερικό των καταστημάτων, ενώ σε ένα ακόμη εγκατέλειψε την προσπάθειά του πριν την ολοκληρώσει!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, στο ένα από τα καταστήματα βρήκε και έκλεψε ποσό άνω των 1.000 ευρώ, ενώ από ένα ακόμη αφαίρεσε 100 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Από τρίτο κατάστημα, στο οποίο μάλιστα δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης, αφαίρεσε το ποσό των 50 ευρώ και καπνικά προϊόντα!

Πρέπει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με καταγγελίες, οι κάτοικοι του Δήμου Στυλίδας ζητούν μεγαλύτερη δύναμη για την αστυνόμευση μιας πολύ μεγάλης περιοχής όπως είναι η ανατολική Φθιώτιδα.

Όπως επισημαίνουν, υπάρχουν νύχτες που δεν υπάρχει ούτε ένα περιπολικό στο δρόμο, όχι μόνο για τα μακρινά χωριά, αλλά ούτε για την ίδια την πόλη της Στυλίδας, καθώς η βάρδια βγαίνει με έναν αξιωματικό υπηρεσίας και τον σκοπό στο Τμήμα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις