Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Νέα κρούσματα κορονοϊού! Μεγαλώνει και προκαλεί ανησυχία η λίστα των ασθενών

Φθιώτιδα: Νέα κρούσματα κορονοϊού! Μεγαλώνει και προκαλεί ανησυχία η λίστα των ασθενών

Ο κορονοϊός συνεχίζει να προβληματίζει και τους κατοίκους στη Φθιώτιδα. Τι έγινε γνωστό για τα δύο τελευταία κρούσματα…

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του ΕΟΔΥ για τα παιδιά και τις πολύ στενές επαφές τους στη Λαμία, δύο νέα κρούσματα κορoνοϊού επιβεβαιώθηκαν στο Εργαστήριο του Νοσοκομείου Λαμίας. Το πρωί της Κυριακής (13/9) προσήρθε στα Επείγοντα με ύποπτα συμπτώματα 43χρονος που υπηρετεί στο Λιμενικό, ο οποίος και διεγνώσθη με covid-19.

Η κλινική του εικόνα ήταν γενικά καλή και επέστρεψε στο σπίτι του στη Λαμία όπου και θα τεθεί σε καραντίνα με την οικογένειά του. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν βρισκόταν στη δουλειά του εδώ και αρκετές ημέρες λόγω κανονικής άδειας.

Νέο κρούσμα στην Λοκρίδα

Στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λαμίας προσήρθε νεαρή αλλοδαπή που φιλοξνείται στη Μαλεσίνα η οποία και διεγνώσθη επίσης με covid-19. Στο ίδιο τεστ υπεβλήθη και ο φίλος της που ανήκει στο υγειονομικό προσωπικό της Λοκρίδας με τα αποτελέσματα να αναμένονται. Και στην περίπτωση της κοπέλας τα συμπτώματα είναι ήπια και από τον ΕΟΔΥ οι οδηγίες είναι 14ημερη κατ’ οίκον καραντίνα.

O Δήμος Λοκρών αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Σε διαγνωστικό τεστ που δόθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας διαπιστώθηκε θετικό αποτέλεσμα στον κορωνοϊό, υπήκοου Βαλκανικής χώρας που ήρθε από τη χώρα του την προηγούμενη εβδομάδα και φιλοξενείται στη Μαλεσίνα. Το άτομο βρίσκεται για περαιτέρω έλεγχο στο Νοσοκομείο Λαμίας και ήδη ενημερώνονται οι άμεσες επαφές του για έλεγχο και καραντίνα. Δεν φαίνεται να είχε επαφές με ανθρώπους στην περιοχή πλην του του ατόμου που το φιλοξενεί.

Επίσης, βρέθηκε θετικός κάτοικος Λαμίας που εργάζεται στη Λάρυμνα, αλλά την τελευταία εβδομάδα δεν έχει εργαστεί. Τηρούμε τα μέτρα προφύλαξης και αποφυγής διάδοσης του κορωνοιού και προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας».

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις