Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Νεκρό αγριογούρουνο που παρασύρθηκε από νταλίκα

Φθιώτιδα: Νεκρό αγριογούρουνο που παρασύρθηκε από νταλίκα

Νέο τροχαίο με αγριογούρουνο στη Φθιώτιδα. Αυτή τη φορά μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα νταλίκα παρέσυρε ένα ακόμη ζώο ενώ το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Το μεγάλο όχημα κινούνταν στην εθνική οδό Θερμοπυλών Ιτέας. Είχε ξεκινήσει από την Πάτρα και μετέφερε χαρτόκουτα με προορισμό την Λάρισα. Περίπου στην μία το πρωί λοιπόν και ενώ βρισκόταν στο 12ο χιλιόμετρο, ο οδηγός είδε ξαφνικά μπροστά του ένα μεγάλο αγριογούρουνο. Δεν πρόλαβε να αντιδράσει καν και χτύπησε το ζώο.

Αμέσως κατάλαβε πως η μηχανή έπαθε ζημιά. Για να μην το ακινητοποιήσει στη μέση του δρόμου και σε σημείο που δεν φωτιζόταν, κινήθηκε περίπου ένα χιλιόμετρο προς την Λαμία, όπου σταμάτησε σε χώρο πάρκινγκ. Στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία.

Το αγριογούρουνο βαριά τραυματισμένο, βγήκε από το δρόμο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ήταν νεκρό.

Ο οδηγός της νταλίκας ήταν σοκαρισμένος. Μιλώντας στο tvstar.gr είπε πως γνωρίζει ότι στον συγκεκριμένο δρόμο κινούνται αγριογούρουνα. “Ποτέ δεν οδηγώ στην άκρη για να προλάβω να αντιδράσω, ωστόσο αυτή τη φορά δεν πρόλαβα να κάνω οτιδήποτε”, συνέχισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο η ζημιά που έπαθε φτάνει τα 5 χιλιάδες ευρώ. Η νταλίκα είχε ακινητοποιηθεί και ο οδηγός ενημέρωσε συνεργείο από την Πάτρα που θα έφτανε στο σημείο για να αποκαταστήσει τις βλάβες.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας έσπευσαν εκεί και κατέγραψαν το περιστατικό.

Πηγή; tvstar

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις