Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Ο ανεγκέφαλος της Πρωτοχρονιάς – Αλητεία λίγο πριν την έλευση του 2018 – Οργή μετά τον φόβο!

Φθιώτιδα: Ο ανεγκέφαλος της Πρωτοχρονιάς – Αλητεία λίγο πριν την έλευση του 2018 – Οργή μετά τον φόβο!

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα έγιναν στη Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα στη Στυλίδα. Αίσθηση από την απόφαση του δράστη…

H έλευση του 2018 βρήκε τους τρόφιμους γηροκομείου στο προαύλιο χάρη στο «χιούμορ» ανεγκέφαλων!

Αναφερόμαστε σε χθεσινοβραδινό συμβάν που ταλαιπώρησε τους τροφίμους του Γηροκομείου Στυλίδας και όπως αποδείχτηκε ήταν μία κακόγουστη φάρσα.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής (31/12/17), άγνωστο άτομο –πιθανότατα νεαρής ηλικίας – τηλεφώνησε στο Γηροκομείο Στυλίδας προειδοποιώντας για τοποθέτηση βόμβας η οποία και θα εκρήγνυτο με την αλλαγή του χρόνου.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που κινητοποιήθηκε με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της, υποχρεώνοντας αναγκαστικά τα γεροντάκια να βγουν από το κτίριο εωσότου σιγουρευτούν ότι επρόκειτο για μια άθλια και ανόητη φάρσα.

Πράγματι, όπως ήταν σχεδόν βέβαιοι από την αρχή και οι αστυνομικοί, ήταν μια χονδροειδέστατη “πλάκα” κάποιου που προσβάλει το ανθρώπινο είδος και δεν υπολόγισε ούτε το χρόνο, αλλά πολύ περισσότερο τα προβλήματα υγείας των ανθρώπων που επέλεξε να ταλαιπωρήσει.

Είναι από τα περιστατικά που σε κάνουν πραγματικά να ντρέπεσαι για λογαριασμό άλλων…

Συμπλοκές με 4 προσαγωγές στη Φθιώτιδα

Η μία εξ αυτών σημειώθηκε στο Λιανοκλάδι όπου έπεσε άγριο ξύλο καταμεσής της πλατείας. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που προσήγαγε δύο άτομα ως υπαίτια του άγριου καυγά.

Οι άλλες δύο συμπλοκές σημειώθηκαν στις 7:00′ – 7:30′ το πρωί στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία Πάρκου.

Σε δύο διαφορετικά σημεία είχαμε ισάριθμους άγριους καυγάδες νεαρών που πιάστηκαν στα χέρια, με την αστυνομία στη μία περίπτωση να κάνει και δύο προσαγωγές.

Γενικά το πρωτοχρονιάτικο βράδυ έβγαλε έξω από τα σπίτια του αρκετό κόσμο, ο οποίος και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στα «ξενυχτάδικα» της πόλης.

Ωστόσο για κάποιους το οινόπνευμα αποδείχτηκε κακός σύντροφος με τα αποτελέσματα να καταγράφονται στα σχετικά δελτία συμβάντων της Αστυνομίας!…

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις