Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο ο Κώστας Γιαννόπουλος – Ανατριχιαστικές σκηνές στο σημείο της τραγωδίας [pics]

Φθιώτιδα: Σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο ο Κώστας Γιαννόπουλος – Ανατριχιαστικές σκηνές στο σημείο της τραγωδίας [pics]

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, οδηγός της μοιραίας νταλίκας, σκοτώθηκε στη Φθιώτιδα, στα 26 χρόνια της ζωής του. Το μοιραίο δρομολόγιο ήταν το τελευταίο πριν τη γιορτή του…

Ο Κώστας Γιαννόπουλος σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο στη Φθιώτιδα, δύο μέρες πριν την ονομαστική του γιορτή. Ο 26χρονος οδηγός της μοιραίας νταλίκας έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το τεράστιο όχημα να ανατραπεί και να βρεθεί εκτός δρόμου. Δυστυχώς ο Κώστας Γιαννόπουλος βρήκε τραγικό θάνατο, στην Ε.Ο. Λαμίας – Άμφισσας στο ύψος του Σκαμνού, αφού μετά την ανατροπή της νταλίκας, «πετάχτηκε» έξω και βρέθηκε εγκλωβισμένος μεταξύ της καμπίνας και ενός δέντρου.

Στο σημείο έσπευσαν η Τροχαία, το ΕΚΑΒ, η 7η ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική. Οι διασώστες αρχικά απεγκλώβισαν τον άτυχο οδηγό, ενώ στη συνέχεια για αρκετή ώρα ερεύνησαν εξονυχιστικά την περιοχή μήπως υπήρχε και συνεπιβάτης στη μοιραία νταλίκα. Ωστόσο, ο αδικοχαμένος οδηγός ήταν μόνος του.

Η 44χρονη μάνα του παληκαριού που πληροφορήθηκε τηλεφωνικά το τραγικό συμβάν, δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που την είχε βρει και ο θρήνος της, παρέσυρε όλους σχεδόν τους παρευρισκόμενους, ακόμη και τους γιατρούς. Μέσα σε μια στιγμή ο νεαρός Κώστας που τη Δευτέρα θα γιόρταζε την ονομαστική του γιορτή, είχε φύγει από κοντά της. Το μοιραίο δρομολόγιο θα ήταν το τελευταίο πριν τη γιορτή του, έμελλε όμως να είναι και το τελευταίο γενικά στη σύντομη ζωή του.

Φθιώτιδα: Οι εικόνες στο σημείο της τραγωδίας

Σε ένα σημείο που δε θεωρείται επικίνδυνο, άγνωστο πως το βαρύ όχημα, παρέσυρε στο θάνατο τον 26χρονο που εκσφενδονίσθηκε από την καμπίνα και σφηνώθηκε μεταξύ ενός δέντρου και του τράκτορα. Εικάζεται ότι στην προηγούμενη στροφή, ίσως του είχε φύγει το φορτίο και όταν προσπάθησε να το επαναφέρει τον πέταξε εκτός δρόμου.

Νωρίτερα είχε φορτώσει στη Βιομηχανική περιοχή της Λαμίας και έμφορτο το μεγάλο όχημα επέστρεφε στην Πάτρα. Ο ίδιος ήταν γεννημένος στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, ζούσε όμως και δραστηριοποιούνταν στη Βάρδα Ηλείας όπου ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές. Όλοι μιλούν για ένα αξιαγάπητο παιδί. Το γεγονός ότι ήταν ακόμη παιδί, είναι από μόνο του ένα επιπλέον στοιχείο της τραγωδίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νταλίκα φόρτωσε εμπόρευμα από το εργοστάσιο «Ferro» στη ΒΙΠΕ Λαμίας με προορισμό την Πάτρα, όπου έχει έδρα και η εταιρεία που ανήκει το μοιραίο φορτηγό.

Πηγή: lamiareport.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις