Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Τον σκότωσαν πισώπλατα σε αυτό το σημείο – Οι σκέψεις και οι προβληματισμοί της αστυνομίας [pic, vid]

Φθιώτιδα: Τον σκότωσαν πισώπλατα σε αυτό το σημείο – Οι σκέψεις και οι προβληματισμοί της αστυνομίας [pic, vid]

Η δολοφονία του κυνηγού αναστατώνει. Τι είπε η πρώην γυναίκα του και τα στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος…

Ο 55χρονος Γερμανός κυνηγός που ζούσε μόνιμα στον Κέδρο Αρκίτσας του δήμου Λοκρών εντοπίστηκε σε αγροτική τοποθεσία, ανάμεσα σε ελαιόδενδρα, όπως φαίνεται στα επόμενα πλάνα, πυροβολημένος στο στήθος ενώ φέρει τραύματα και στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών έχει πυροβοληθεί πισώπλατα, δίπλα στο αυτοκίνητο του ένα ασημί Opel τύπου τζιπ. Από τα ευρήματα οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το θύμα σκοτώθηκε αρκετές ώρες, πριν βρεθεί από τον ηλικιωμένο που περπατούσε στην περιοχή.

Φορώντας ρούχα παραλλαγής και με φυσιγγιοθήκη στη μέση του, προφανώς είχε βγει για κυνήγι ωστόσο το όπλο του δεν βρέθηκε πουθενά. Επίσης το γεγονός ότι πάνω του δεν βρέθηκαν χρήματα κάνουν τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν και το ενδεχόμενο της ληστείας.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει και βέβαια η έρευνα συνεχίζεται. Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες ο άνδρας δεν είχε εχθρούς στην τοπική κοινωνία, καθώς κανένας φιλήσυχος άνθρωπος.

Εικόνες από το σημείο της δολοφονίας

Το πτώμα του βρέθηκε 300 περίπου μέτρα από τον οικισμό Τριανταφυλλιά μέσα σε ελαιώνα. Είχε πυροβοληθεί από κυνηγετικό όπλο, έξω από το αυτοκίνητό του, ένα ασημί Opel με ξένες πινακίδες.

Το θύμα βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του που διαμένει στην Σκάλα Αταλάντης. Μάλιστα η τελευταία δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τον αναζητούσε από χθες κι ότι ετοιμαζόταν να καταγγείλει την εξαφάνισή του στις Αρχές.

Στο σημείο ττου εγκλήματος βρέθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, της Ασφάλειας Λαμίας και του ΑΤ Αταλάντης, καθώς και αξιωματικοί της Διεύθυνσης Φθιώτιδας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Αστέριο Μαντζιώκα, που διεξάγουν την έρευνα.

Πηγή: lamiareport.gr, tvstar.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις