Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Χαροπαλεύει νεαρός ΑΜΕΑ που έπεσε στη θάλασσα στις Ράχες

Φθιώτιδα: Χαροπαλεύει νεαρός ΑΜΕΑ που έπεσε στη θάλασσα στις Ράχες

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 29χρονος ΑμεΑ στη Φθιώτιδα. Ο νεαρός έπεσε με το αναπηρικό αμαξίδιο στο νερό στο λιμάνι στις Ράχες.

Μπροστά στα μάτια της αγαπημένης του αλλά και αρκετών ακόμη ανθρώπων που βρισκόντουσαν κοντά, ο 29χρονος ΑΜΕΑ βρέθηκε στη θάλασσα στις Ράχες με το αναπηρικό του αμαξίδιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο νεαρός έκανε τη βόλτα του, στην παραλία πάνω στο αναπηρικό του αμαξίδιο, με τη σύζυγό του, όπως συνήθιζαν αρκετά βράδια, όταν σε ανύποπτο χρόνο βρέθηκε μέσα στο νερό.

Φωνάζοντας βοήθεια, αμέσως έπεσε στη θάλασσα και η γυναίκα του, για να τον βοηθήσει, αλλά δεν μπορούσε να τον ανασύρει μαζί με το καρότσι στην επιφάνεια και αμέσως κάλεσε σε βοήθεια!

Ένα ζευγάρι που ήταν κοντά, βούτηξε αμέσως στο νερό και τελικά με τη συμμετοχή και ενός ακόμη άνδρα, έβγαλαν από τη θάλασσα πρώτα την κοπέλα και μετά τον 29χρονο.

Ο νεαρός άνδρας ωστόσο ήταν χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως ξεκίνησαν την προσπάθεια ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ, προσπάθεια που συνεχίστηκε και από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που σε 5 λεπτά έσπευσαν στο σημείο.

Αρχικά ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και διακομίστηκε πάλι με ασθενοφόρο και συνοδεία περιπολικού στο νοσοκομείο Λαμίας για μηχανική υποστήριξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις