Τετάρτη, 29 Μαΐ
22oC Αθήνα

Φυλακές Τρικάλων: Έσκαβαν τούνελ κάτω από το κρεβάτι τους και… έκρυβαν τα χώματα στις τσέπες τους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όπως φαίνεται, οι κρατούμενοι δεν ήταν τόσο προσεκτικοί όσο οι ίδιοι νόμιζαν και το σχέδιο της απόδρασης δεν άργησε να αποκαλυφθεί. Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τους παρακολουθούσαν για μέρες, μέχρι να γίνει η αποκάλυψη της υπόθεσης και του… τούνελ που έσκαβαν οι φυλακισμένοι με σκοπό να αποδράσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι άκουσαν… περίεργους θορύβους από κελί. Περίμεναν να βγουν στο προαύλιο οι κρατούμενοι και τότε, πήγαν στο κελί να δουν τι συνέβαινε. Τότε, είδαν έκπληκτοι ότι κάτω από ένα κρεβάτι, οι κρατούμενοι έσκαβαν ολόκληρο τούνελ! 

Όμως δεν έγινε τότε η αποκάλυψη της υπόθεσης… Οι σωφρονιστικοί περίμεναν και παρακολουθούσαν τους κρατούμενους του κελιού στον προαυλισμό, οπότε οι φυλακισμένοι έβγαιναν έξω στο προαύλιο και… έβγαζαν με τρόπο, χώματα από τα ρούχα τους! Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τελικά σήμερα…

Όσο για το ποιοι ζούσαν στο συγκεκριμένο κελί των φυλακών Τρικάλων; Πρόκειται για τρεις βαρυποινίτες. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ένας από αυτούς είχε πρόσφατα μεταφερθεί εκεί από τις φυλακές της Κέρκυρας, όπου είχε γίνει και εκεί απόπειρα απόδραση από τούνελ όμως… εκεί, τα σχέδια χάλασαν εξαιτίας ενός σκύλου. Οι πληροφορίες λένε λοιπόν, ότι ο συγκεκριμένος κρατούμενος συμμετείχε και στην απόπειρα της Κέρκυρας αλλά και σε αυτή των Τρικάλων. 

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε