Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Φυλακισμένος φτιάχνει σπιτάκι για τον Πίνατ που υιοθέτησε ο Μητσοτάκης

Φυλακισμένος φτιάχνει σπιτάκι για τον Πίνατ που υιοθέτησε ο Μητσοτάκης

Ένας κρατούμενος των φυλακών της Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου Κρήτης κατασκευάζει το σπίτι που θα φιλοξενήσει τον… Πίνατ. Είναι ο καφετής αδέσποτος σκύλος που υιοθέτησε πρόσφατα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως έχει γράψει το Creta24, η ιδέα να φτιαχτούν σπιτάκια για τα αδέσποτα – όπως ο Πίνατ – ήταν των σωφρονιστικών υπαλλήλων της Νέας Αλικαρνασσού οι οποίοι ενημέρωσαν σχετικά τη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής πολιτικής Σ. Νικολάου κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Κρήτη. Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες και ο έγκλειστος της Νέας Αλικαρνασσού έχει ήδη πιάσει δουλειά.

Μάλιστα, αρκετοί κρατούμενοι της Νέας Αλικαρνασσού κατασκεύασαν 30 ξύλινα σπιτάκια για την προστασία αδέσποτων ζώων, ενώ στην ίδια δράση συμμετείχαν και κρατούμενοι άλλων δύο φυλακών της χώρας και συγκεκριμένα του Κορυδαλλού και της Κασσάνδρας.

Ο υπέροχος Πίνατ – Ο χαριτωμένος ένοικος του Μαξίμου

Ο Πίνατ, είναι ο γλυκός και παιχνιδιάρικος σκύλος που υιοθέτησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης.

Click4more: Το Μαξίμου έχει πλέον… το σκυλάκι του! Ο Μητσοτάκης υιοθέτησε τον Πίνατ (pics)

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες με τον σκύλο στο Μέγαρο Μαξίμου, προτρέποντας τους πολίτες: «Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο!».

Ο Πίνατ έχει ήδη κερδίσει την αγάπη όλων των εργαζόμενων στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ο ίδιος επιδεικνύει απλόχερα την τρυφερότητά του σε όλους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις