Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γαμπρός «ελεγκτής» στην Κρήτη: «Τσάκωσε» 25 ανεμβολίαστους στο γλέντι

Γαμπρός «ελεγκτής» στην Κρήτη: «Τσάκωσε» 25 ανεμβολίαστους στο γλέντι

Οι γάμοι λόγω κορονοϊού μάλλον φαίνεται πως πλέον έχουν περάσει σε άλλη διάσταση… Οι ανεμβολίαστοι καλεσμένοι ενός ζευγαριού στην Κρήτη δεν δίστασαν να πάνε στο γλέντι χρησιμοποιώντας μόνο ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπουν στο κέντρο διασκέδασης. 

Στην Κρήτη λοιπόν διαπιστώθηκε ότι τουλάχιστον 25 ανεμβολίαστοι καλεσμένοι ενός γάμου είχαν μπει στο χώρο της δεξίωσης χρησιμοποιώντας μόνο ένα πιστοποιητικό. Και αυτό, όπως αναφέρει το creta24.gr, όχι γιατί δεν έγινε ο προβλεπόμενος έλεγχος αλλά γιατί δεν είναι στην δικαιοδοσία των ιδιοκτητών των καταστημάτων εστίασης να ζητούν ταυτότητες στην είσοδο λόγω προσωπικών δεδομένων. Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, αν κάποιος θέλει να παρανομήσει να μπορεί να το κάνει το πιο εύκολα. 

Το ρόλο του «ελεγκτή» αναγκάστηκε επομένως να αναλάβει ο γαμπρός προκειμένου να διαπιστώσει πόσοι ήταν αυτοί που είχαν κάνει την παρατυπία του. Έτσι λοιπόν ανακάλυψαν ότι στην αίθουσα της δεξίωσης κυκλοφορούσαν τουλάχιστον 25 ανεμβολίαστοι καλεσμένοι με ένα και μόνο πιστοποιητικό που είχε γίνει … «φέιγ βολάν».

Με πληροφορίες από creta24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις