Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Γαύδος: Από ακατάσχετη αιμορραγία «έσβησε» η όμορφη Κορίνα – Ήταν ζωντανή περιμένοντας βοήθεια

Γαύδος: Από ακατάσχετη αιμορραγία «έσβησε» η όμορφη Κορίνα – Ήταν ζωντανή περιμένοντας βοήθεια
flashnews.gr

Από ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία κατέληξε η νεαρή Κορίνα Λαβράνου στη Γαύδο. Αυτό προκύπτει από τη νεκροψία – νεκροτομή στην άτυχη φοιτήτρια που τραυματίστηκε βαριά χθες σε τροχαίο και ανέμενε να φτάσει κάποια βοήθεια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης, όπως αναφέρει το Flashnews, από το πόρισμα της εξέτασης προέκυψε πως ο θάνατος της όμορφης φοιτήτριας στη Γαύδο προήλθε από ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία. Η άτυχη Κορίνα αιμορραγούσε παγιδευμένη μέσα στο αυτοκίνητο που έπεσε στο γκρεμό.

Clikck4more: Γαύδος: «Η φοιτήτρια ήταν ζωντανή 5 ώρες» – Σοκ και θυμός μετά τις αποκαλύψεις για το θανατηφόρο τροχαίο

Το νήμα της ζωής της Κορίνας Λαβράνου από την Κέρκυρα κόπηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (11.04.2021) στη Γαύδο και ήδη η σορός της βρίσκεται στους δικούς της ανθρώπους που είναι συγκλονισμένοι από την ξαφνική αδόκητη απώλεια.

Γαύδος: Το χρονικό της τραγωδίας

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Κυριακής, αυτοκίνητο με οδηγό 40χρονο από το Ρέθυμνο με συνεπιβάτιδα την Κορίνα βρέθηκε να κατρακυλά σε απότομο γκρεμό που καταλήγει στην θάλασσα, ενώ σταμάτησε μέσα σε χαντάκι σε βάθος πολλών μέτρων.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε με ελαφρά τραύματα και διακομίστηκε αρχικά στο ιατρείο της Γαύδου και έπειτα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Χανίων.

Η άτυχη Κορίνα ήταν εγκλωβισμένη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, με ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία και όπως προέκυψε από την νεκροψία – νεκροτομή, ο θάνατός της επήλθε μετά από λίγες ώρες (!) από το δυστύχημα.

Για την ανάσυρση της σορού της στήθηκε  μεγάλη επιχείρηση από Λιμενικό και πυροσβέστες.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στα αίτια του τροχαίου θα γίνει πραγματογνωμοσύνη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις