Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Γαύδος: Κατασκηνωτής καταγγέλει ξυλοδαρμό από δυο αιρετούς – Για υπερβολές κάνει λόγο η δήμαρχος

Γαύδος: Κατασκηνωτής καταγγέλει ξυλοδαρμό από δυο αιρετούς – Για υπερβολές κάνει λόγο η δήμαρχος

Ένα περίεργο αλλά και σοβαρό περιστατικό κατήγγειλε ένας 41χρονος κατασκηνωτής που βρίσκεται στη Γαύδο. Όπως υποστηρίζει το περιστατικό έγινε μετά το τέλος της αθλητικής διοργάνωσης του Δήμου Γαύδου «Τρέξε και φτάσε στην άκρη της Ευρώπης» το βράδυ της Κυριακής.

Ο κατασκηνωτής καταγγέλει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δυο αιρετούς στη Γαύδο που, όπως υποστηρίζει, τον χτύπησαν και τον πέταξαν από μια σκάλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο σώμα και στο κεφάλι.

Μάλιστα λέει πως παρών στο περιστατικό ήταν και ο μοναδικός αστυνομικός του νησιού, ο οποίος τον μετέφερε με το περιπολικό στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαύδου.

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με τη δήμαρχο Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη, καθώς οι δύο αιρετοί που καταγγέλλονται ότι ξυλοκόπησαν τον επισκέπτη του νησιού είναι μέλη της δημοτικής της αρχής. Η ίδια μιλώντας στο Flashnews.gr ανέφερε «ότι πέφτει από τα σύννεφα» και ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει τέτοιο συμβάν.

«Τέτοιο περιστατικό δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση και απλώς γίνεται μια προσπάθεια της αντιπολίτευσης να αμαυρώσει μια πολύ ωραία εκδήλωση που έγινε στο νησί και που συγκέντρωσε πολύ κόσμο. Μια εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που κατήγγειλε το περιστατικό είναι γνωστός εδώ στο νησί και είναι μυθομανής. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα όσα καταγγέλλει. Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια αυτά τα χρόνια, να αναδείξουμε το νησί μας και κάποιοι δημιουργούν ζητήματα από του πουθενά, για αντιπολιτευτικούς λόγους. Έρχονται και εκλογές εξάλλου τον Οκτώβριο”, σημείωσε η δήμαρχος Γαύδου στο Flashnews.gr.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση χρήζει έρευνας, ενώ σίγουρα θα παίξει ρόλο και η όποια κατάθεση/μαρτυρία του μοναδικού αστυνομικού του νησιού, αλλά ενδεχομένως και μαρτύρων που βρέθηκαν στο όποιο περιστατικό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις