Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Γαύδος: Μνημόσυνο για την 28χρονη Κορίνα – Αναπάντητα τα ερωτήματα για την τραγωδία

Γαύδος: Μνημόσυνο για την 28χρονη Κορίνα – Αναπάντητα τα ερωτήματα για την τραγωδία

Η Γαύδος δεν ξέχασε την άτυχη Κορίνα. Είναι η 28χρονη Κερκυραία που πριν έναν χρόνο βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο του φίλου της κατρακύλησε σε γκρεμό του νησιού.

Ήταν 11 Απριλίου 2021, όταν η Γαύδος και στη συνέχεια όλο το πανελλήνιο συγκλονιζόταν από την τραγική είδηση του θανάτου της 28χρονης Κορίνας Λαυράνου. Της κοπέλας από την Κέρκυρα, η οποία ως φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, επέλεξε να μείνει στο ακριτικό νησί την οποία αγάπησε, σημειώνει το flashnews.gr.

Θύμα της μοιραίας πτώσης – η οποία προκάλεσε πολλά ερωτηματικά που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί – σε γκρεμό του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε με οδηγό έναν 40χρονο, ο οποίος σχεδόν δεν έπαθε τίποτε.

Πολλά ερωτηματικά προκλήθηκαν και για το αν η άτυχη Κορίνα θα μπορούσε να είχε σωθεί εάν υπήρχε άμεση διακομιδή της σε νοσοκομείο.

Έναν χρόνο μετά, οι κάτοικοι της Γαύδου δεν ξεχνούν την κοπέλα που αγάπησε το νησί και την αγάπησαν και εκείνοι.

Στην άκρη του γκρεμού όπου έπεσε το μοιραίο αυτοκίνητο, έχτισαν ένα μικρό εκκλησάκι και εκεί την Κυριακή (10.04.2022) στις 4 το απόγευμα θα τελέσουν το ετήσιο μνημόσυνο «για τη μνήμη της αγαπημένης και αξέχαστης φίλης της Γαύδου, Κορίνας».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις