Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Γέμισαν οι κατσαρόλες με κλειδιά για την εστίαση στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Γέμισαν οι κατσαρόλες με κλειδιά για την εστίαση στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)
ΦΩΤΟ GRTIMES

Περισσότερα από 300 κλειδιά εστιατορίων και καφέ – μπαρ συγκεντρώθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη όπως ανέφερε ο Γ. Γ. της Ένωσης Εστιατόρων Ψητοπώλων και Καφέ – μπαρ Ν. Θεσσαλονίκης Μιχάλης Επιτροπίδης.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ, Γιώργος Καββαθάς, τονίζει ότι η συμμετοχή σε όλη τη χώρα ήταν μεγάλη, με τους προέδρους των ενώσεων και των σωματείων να κανονίζουν το επόμενο τους βήμα.

Ο Μ. Επιτροπίδης, τονίζει στο GRTimes ότι η συμμετοχή των συναδέρφων του σε αυτήν την πρωτοβουλία ήταν ικανοποιητική και αναφέρει ότι το επόμενο βήμα είναι η συνεννόηση με τους προέδρους και τους γραμματείς των ενώσεων όλης της χώρας ώστε να οριστεί η ημερομηνία παράδοσης των κλειδιών στο Μαξίμου.

Click4More: Η εστίαση παρέδωσε τα κλειδιά – Κύμα διαμαρτυρίας από την Αθήνα ως την Αλεξανδρούπολη (pics-vid)

«Το πιθανότερο σενάριο, είναι να κατέβουμε στην Αθήνα 99 άτομα απ’ όλη την Ελλάδα, δεδομένης της απαγόρευσης συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων. Θα προχωρήσουμε σε πορεία διαμαρτυρίας καταλήγοντας στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα καταθέσουμε τα κλειδιά των επιχειρήσεων μας μαζί με υπόμνημα με τα αιτήματά μας», αναφέρει ο κ. Επιτροπίδης.

Ιδιαίτερα ικανοποιητική ήταν η συμμετοχή και στην υπόλοιπη χώρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Καββαθάς στο GRTimes. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, είναι νωρίς ώστε να είναι γνωστός ο συνολικός αριθμός των επιχειρηματιών που παρέδωσαν τα κλειδιά τους, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συγκεντρώθηκαν 500 κλειδιά μόνο από το κέντρο της Αθήνας.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις