Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Γιάννενα: Αυτή η τσάντα μέσα στη λίμνη προκάλεσε συναγερμό – Τι έκρυβε στο εσωτερικό της [pic, vid]

Γιάννενα: Αυτή η τσάντα μέσα στη λίμνη προκάλεσε συναγερμό – Τι έκρυβε στο εσωτερικό της [pic, vid]

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 10.00 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιωαννίνων, μετά απο κλήση που δέχθηκε για μια τσάντα που βρίσκονταν μέσα στη λίμνη, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων απο την ακτή και την πιθανότητα για ύπαρξη ατόμου στα νερά της Παμβώτιδας, στη θέση Μάτσικας.

Στην περιοχή έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας, όχημα της Π.Υ και άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ με βάρκα, ενώ ειδοποιήθηκε και έφτασε με καραβάκι και ο πρόεδρος του νησιού Αρης Λιούμπος, που περισυνέλεξε την τσάντα απο τα νερά της λίμνης παραδίδοντάς την στους πυροσβέστες, με τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο εσωτερικό της, να παραπέμπουν σε τσάντα γυναίκας.

Συγκεκριμένα μέσα σ΄αυτή βρέθηκαν μεταξύ άλλων μια βούρτσα μαλλιών, ένα άρωμα γυναικείο, μια καρτέλα με χάπια και ένας νυχοκόπτης. Μετά απο έρευνες της Π.Υ Ιωαννίνων για αρκετή ώρα στο σημείο και περιμετρικά αυτού, δεν εντοπίστηκε τίποτα άλλο πλην της τσάντας.

Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποια δήλωση εξαφάνισης ατόμου τις τελευταίες ώρες, με τις Αρχές να αποχωρούν απο το σημείο πριν απο λίγη ώρα, ενώ σε περίπτωση που υπάρξει ένδειξη για άτομο μέσα στην Παμβώτιδα στη συγκεκιμένη περιοχή, θα επανέλθουν εκ νέου για στοχευμένη διερεύνηση.

Οι εικόνες από τη λίμνη

Πηγή: epirus-tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις