Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Γιάννενα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Γιάννενα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Κατεπείγουσα προκαταρκτική με σκοπό την διερεύνηση του θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας, διατάχθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost η εντολή για την Προκαταρκτική στο νοσοκομείο στα Γιάννενα που ξεκινά άμεσα δόθηκε από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη.

Το κορίτσι νοσηλευόταν μία εβδομάδα περίπου στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική καθώς είχε διαγνωσθεί με αμυγδαλίτιδα και ο θάνατός της έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη τη χώρα.

Η 20χρονη είχε προσέλθει στο νοσοκομείο με φιλικό της πρόσωπο το οποίο είχε επίσης είχε τα ίδια συμπτώματα αλλά πήρε εξιτήριο μετά από δύο ημέρες. Όμως ο πυρετός στην κοπέλα δεν έπεφτε, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε έντονους πόνους στην κοιλιά που αποδόθηκαν σε γαστρεντερίτιδα.

Κατά την διάρκεια της νοσηλείας της υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία με την κατάσταση της υγείας της όμως να γίνεται όλο και χειρότερη με αποτέλεσμα το πρωί της Τετάρτης και κατά την διάρκεια εξετάσεων να υποστεί ανακοπή.

Το άτυχο κορίτσι διασωληνώθηκε άμεσα και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε.  Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία της ενώ αναμένεται και το πόρισμα της Ιατροδικαστικής εξέτασης.  Πρόκειται για πρωτοφανές γεγονός καθώς το 20χρονο κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις