Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γιάννενα: Λύθηκε το μυστήριο πίσω από τις αλλεπάλληλες κλοπές μοτοσικλετών και αυτοκινήτων!

Γιάννενα: Λύθηκε το μυστήριο πίσω από τις αλλεπάλληλες κλοπές μοτοσικλετών και αυτοκινήτων!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δεκάδες κλοπές μοτοσικλετών και διαρρήξεις σε αυτοκίνητα στην πόλη των Ιωαννίνων είχε διαπράξει συμμορία νεαρών που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης…

Στην εξάρθρωση της ομάδας οδήγησε η συστηματική έρευνα των αστυνομικών, ενώ εξιχνιάσθηκαν 7 διαρρήξεις και κλοπές αυτοκινήτων, καθώς και 35 κλοπές δικύκλων μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν, χθες στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, τρεις νεαροί (ηλικίας 21, 21 και 18 ετών) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ αναζητείται και ένας 20χρονος συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δρούσαν κυρίως νυχτερινές ώρες, σε δημοτικές οδούς, σε χώρους στάθμευσης στην πόλη των Ιωαννίνων, καθώς και σε πυλωτές πολυκατοικιών. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι 7 διαρρήξεις στα αυτοκίνητα έγιναν πριν μια εβδομάδα και οι 35 κλοπές δίκυκλων μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο εξάμηνο.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, τόσο για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όσο και για κλοπές.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις